ADDA EUROSERVICES
 Cauţi un furnizor de materiale tipărite, alb-negru sau color, offset sau digitale, de obiecte promoţionale personalizate sau de sisteme de expunere sau prezentare. Eşti în locul potrivit. 
ADDA EUROSERVICES realizeaza  cu pasiune şi pricepere toată gama de lucrări aferentă producerii materialelor tipărite fie  în tipografia proprie, fie cu ajutorul colaboratorilor noştri.
Analizăm cu atenţie cererea ta, alegem împreună varianta cea mai potrivită de producţie, ne ocupăm de creaţie, pregătire de tipar, supravegherea procesului de tipar şi livrarea la sediul clientului.
Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege soluţia optima de tipar sau promovare, putem realiza totul împreună, într-un singur loc, fără alergătură inutilă, fără să-ţi baţi capul cu o mulţime de termeni tehnici, la un preţ corect şi fără rabat la calitate. Pentru că dorim să ne mai calci pragul (fie şi pe cel virtual), asigurăm întotdeauna servicii de calitate, adaptate fiecărui client în parte, cu respect pentru timpul şi banii tăi.
 
                                                                                                                                                     Echipa ADDA EUROSERVICES


 Executam:

. Tiparituri: flyere, pliante, etichete, cataloage, calendare, felicitari, invitatii, carti postale, wobblere, carti, reviste, tipizate si formularistica fara regim special, bilete intrare fara regim special, brosuri.

. Materiale promotionale personalizate: carti de vizita, coli cu antet si notesuri autoadezive, plicuri, agende, mape, postere, bannere.

 Flyere booklet

Format  propus: 
 1.    ,,Carte vizita "- Dimensiune finala =9 cm  x 5 cm. Poate fi  desfasurat la dimensiunea unei coli A4 si apoi pliat incadrandu-se in copertile realizate  din carton la dimensiunea finala a unei carti de vizita. 
Copertile rigide asigura dimensiunea mica a unei carti de vizita, iar interiorul asigura necesarul de suprafata ptr. a putea transmite informatii despre cele oferite.
2. ,,Carticica" - Dimensiunea finala 11 cm x 8 cm.
Poate fi  desfasurat la dimensiunea unei coli A3 si apoi pliat incadrandu-se in copertile realizate  din carton la dimensiunea finala 11 cm x 8 cm.
  Copertile rigide asigura dimensiunea mica a unei carticele, iar interiorul asigura necesarul de suprafata ptr. a putea transmite informatii despre cele oferite.