ADDA EUROSERVICES

Va oferim Pungi de Hartie personalizate pentru brand-ul Dvs. intr-o gama larga de tipodimensiuni si culori :  Consultati catalog AICI

Pungi Cadouri

Folosite pentru cadouri sau personalizate  cu logo dorit, pungile pentru  cadouri  sunt realizate din hartie dublucretata lucioasă sau mată cu gramaje de la 130-250 gr/mp in functie de mărimea pungii. Hârtia cretată folosită la fabricarea acestor pungi este de import și se poate personaliza in 1-4 culori. Pungile pentru cadouri  pot fi plastifiate lucios sau mat,lacuite uv sau lăcuite simplu.
O pungă deosebită  se poate realiza prin lăcuire Uv selectivă, aplicare folio, sau embos.
Pungile pot avea mânere asortate din  șnur textil  sau panglică și sunt prevăzute cu intăritoare în partea inferioară și la mânere.
Sacoșe Hârtie Kraft

Potrivite pentru comunicarea calităților naturale ale produselor comercializate , sacoșele din hârtie kraft sunt prezente într-o gama diversificată. 
Culori diferite :natur, alb ,colorate sau imprimate cu diverse modele.
Mânere: tip banană ,șnur din sfoară răsucită de hârtie, panglică asortată.
Dimensiuni variate.
Sacoșele din hârtie Kraft se pot personaliza în 1-4 culori.
 
                                            
Hărtie de impachetat și ambalat

Hârtia de împachetat este realizată pe suport LWC (hârtie semicretată lucioasă). Imprimată, cu modele diverse este folosită pentru  cadouri corporate sau personale . Disponibilă în role sau în coală este adecvată pentru împachetarea cadourilor de mici și mari dimensiuni.
Este disponibilă în format coala 50cm x 70 cm și în role cu lățimea de 50 sau 70 cm și lungime de 250 sau 340 m.
Pentru utilizare facilă este disponibil și dispenser pentru role.
 
Hârtia de ambalat pe suport Kraft albit sau natur vine în completarea  hârtiei de împachetat prin sublinierea nuanțelor naturale ale cadouluil oferit. 
Este disponibilă în coală format 50 cm x 70 cm și 70 cm x 100 cm.